boxenbloggen

Vi inviterer til nybegynnerkurs

Nybegynnerkurs starter onsdag 15. august kl. 18:00, i våre lokaler på Nyborg i Åsane.
Du får 50 % rabatt (Kun 499 kr)

Meld deg på her!

CrossFit Boxen kan by på et levende og inkluderende treningsmiljø, dyktige instruktører og tett og personlig oppfølging underveis. Vårt fokus er samhold og mestringsfølelse.
Gi oss muligheten til å vise deg hvor gøy trening KAN være. Meld deg på vårt seks ukers nybegynnerkurs i dag!

Hvorfor skal du velge CrossFit?

CrossFit er et komplett og kvalitetssikret treningsprogram som ivaretar alle aspekter ved trening; styrke, utholdenhet og gymnastiske øvelser. Variasjon, trygghet og mestring er viktige elementer i treningstilbudet. CrossFit Boxen har lengst erfaring i Bergen, våre instruktører har bred kompetanse på ernæring og idrettspsykologi, og de KAN CrossFit.

Hva får du ut av et nybegynnerkurs?

I første omgang vil vi ha fokus på trygghet og mestringsfølelse. Du skal være trygg på øvelsene og hvordan disse utføres, og du skal føle at du mestrer treningsformen. Vi vil alltid tilpasse oss hver enkelt deltakers nivå, og din instruktør vil lære deg å kjenne din egen kropp – som gjør deg trygg på å mestre øvelsene.

CrossFit er samhold og felleskap. Hos CrossFit Boxen skal du føle deg som en del av en gruppe, og du vil oppleve å få drahjelp og motivasjon fra både nye og erfarne deltakere på senteret.

Underveis i et nybegynnerkurs vil en av våre instruktører fungere som din Personlige Trener, der du vil få hjelp til å kjenne igjen responsen fra din egen kropp. For å unngå skader er det viktig å forstå hvilke begrensinger hver enkelt har – ut fra individuell form. Dette vil du og din instruktør ha stort fokus på i starten.

Du trener SAMMEN med andre, ikke bare i samme rom. Du velger selv hvor mye du involverer deg, men mye av suksessformelen til CrossFit Boxen er samholdet og oppbakkingen du får fra instruktører og deltakere. Her står ingen på hver sin tredemølle med hvert sitt head-sett og ser på en tv-skjerm. Du får oppfølging og hjelp underveis, og vårt fokus er at det skal være moro å trene. 

Det viktigste du vil lære under nybegynnerkurset er hvordan øvelsene skal utføres riktig for å unngå skade og optimalisere effekt. Og at det er GØY å trene CrossFit!

Guro var med på vårt nybegynnerkurs i januar, og på spørsmål om hvorfor hun valgte å prøve CrossFit, svarte hun: «Jeg hadde hørt mye rart om CrossFit, og jeg har faktisk gjort mye narr av det selv». Så bestemte hun seg for å sjekke ut hva det faktisk handlet om.

Hun forteller videre at at hun har blitt motbevist, har fått masse inspirasjon, mestringsfølelse og føler at hun har blitt en del av et felleskap. «Jeg har fått vesentlig bedre form, økt overskudd, mer energi, bedre styrke og kondisjon.» Guro sier også at hun har fått en mye mer positiv holdning til livet. «Og så oppdaget jeg at jeg har mye høyere smerteterskel enn jeg trodde, og klarer mer enn jeg tror!». Mindaugas fra samme kurs sier at CrossFit er «tungt når det står på, men man klarer alltid å finne energi til å gjennomføre»

Hvem passer CrossFit for?

Alle!

Vi innser at det kan virke som en klisjé å hevde at «CrossFit passer for alle», men sannheten er at denne treningsformen tilpasses den enkeltes individuelle nivå og ferdigheter, miljøet er så inkluderende og vennlig, og treningsgleden så stor – at alle vil ha glede av CrossFit – helt uavhengig av form, alder, bakgrunn, størrelse, kjønn eller utgangspunkt.Guro fra januar kurset skryter av miljøet hos CrossFit Boxen: «Miljøet er veldig inkluderende. Jeg møter stadig nye mennesker. Jeg har trent litt før, men har aldri før opplevd sånn inkluderende miljø på et treningsstudio».

Mindaugas, som var nybegynner i januar skryter også av miljøet: «CrossFit Boxen har veldig bra miljø. Det er inkluderende! Jeg anbefaler det på det varmeste!».

Hvorfor er CrossFit dyrere enn tradisjonelle treningssenter?

Hos CrossFit Boxen vil du kontinuerlig få oppfølging av våre kompetente og erfarne instruktører. I motsetning til å leie en personlig trener, så har CrossFit Boxen personlige trenere «innebygget» i senteret. Treningen er mangfoldig, du får veiledning som går på alt fra kosthold til gjennomføring og vi tilbyr et helt unikt miljø. 

Hva kan du forvente av oss?

CrossFit Boxen er et sted der du finner toppidrettsutøvere og mosjonister side om side. Samholdet er det våre deltagere stadig trekker frem. Utstyret av topp kvalitet, og utvalget er variert. Instruktørene er dyktige, og sammen har de en enormt bred kompetanse. Vi har god takhøyde og tilbyr et unikt felleskap.

Og vi skal ikke lyve; Det kommer til å gjøre vondt underveis. Men vi garanterer deg at det kommer til å føles så deilig etterpå!

Kurset koster 499,- (50 % rabatt). I den prisen får du da seks uker med trening, personlig oppfølging, personlig trener og kostholdsveiledning!

Meld deg på nybegynnerkurset, og finn ut hvor gøy CrossFit faktisk kan være!

 

Author


Avatar