Your address will show here +12 34 56 78

INTROKURS

Vår misjon er best mulig helse for våre medlemmer, og å legge til rette for at du kan skape den beste versjonen av deg selv. Det skal vi sammen oppnå gjennom tett dialog, god oppfølging og tilpasning av øvelser til det nivået du befinner deg på. Sammen skal vi skape det beste treningsmiljøet i Åsane slik at du virkelig har lyst til å gå på trening!

Alle som vil delta på CrossFit-timer hos oss må gjennom et introkurs får en god innføring i teknikk og får en forståelse for hva CrossFit er og hvorfor vi trener det. Kurset er trygt, sosialt og kjekt og passer for alle, uansett formnivå!

På kurset vil du treffe andre som er ute etter det samme som deg og som du kan trene sammen med og bli bedre kjent med. Fokus underveis i kurset er på læring og mestring, ikke på prestasjon eller utseende! 

Etter at du har bestått kurset kan du delta på stort sett alle timer på timeplanen vår, 
og sammen skal vi sørge for at du blir best mulig rustet for alt som livet bringer med seg! 

Trening skal være lystbetont og kjekt! Når du trives på trening, 
med treningsformen og menneskene rundt deg hjelper deg med å nå dine mål, 
så er det mye enklere å fortsette! 

Bestill Introkurs


Hjertelig velkommen til CrossFit Boxen, vi skal ta godt vare på deg!

PT-INTROKURS

Hos CrossFit Boxen tilbyr vi nå også nybegynnerkurs sammen med en personlig trener. 
Du får 5 timer sammen med din egen PT, hvor kurset blir justert ut ifra ditt nivå. Du får grundig oppfølging og mulighet å lære mye på kort tid. Markløft, bøy & press øvelser, olympiske løft og diverse andre gymnastiske øvelser er blant det vi vil kunne gå igjennom.

Vi går også igjennom de vanligste ord og utrykk som blir brukt i CrossFit og som forbereder deg best mulig til å kunne begynne med CrossFit og delta på alle timene vi har. Fordelen med et slikt nybegynnerkurs er at det blir mer personlig og du avtaler selv når det passer best for deg å komme. Om du ønsker å bli ferdig på ei uke eller på 1 mnd er helt opp til deg. 

Du får også benytte deg av senteret vårt til egentrening, ro-timer og div. andre gruppetimer i 5 uker fra første PT-time.

Book ditt PT nybegynner kurs nå ved å sende epost til post@crossfitboxen.no
Pris: 1500 kr

Bestill PT-Introkurs


Send epost til post@crossfitboxen.no med navn, telefonnummer, hvilket tidspunkt som passer og hva du ønsker å få ut av kurset, så kommer vi tilbake til deg. Pris: 1500 kr.